Yangın Merdiveni Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Hatta, bozuk yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda uyarıyorlar.

Yangın güvenliği müstelzim rastgele bir alanda kullanılabilecekleri gibi, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası üzere yangın riskinin henüz ali evetğu alanlarda da tercih edilir.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en kaliteli malzemeleri kullanarak istek edilen kuruluşda imal edip, montaj ve onarım proseslerinde lazım mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de mesuliyet alıyoruz.

Yangın baplarında müstacel durumlarda içeriden autarı düz tutum kal konusu olduğu karınin, insanoğluın panik bara dokunur dokunmaz yangın bapsı kilidinin açılması ve kelam konusu harekete mezuniyet vermesi gerekir.

Göreceksiniz ki bu aşama mürtefi nitelikli yangın kapılarını en yakışır fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Projelerin yangın ve ivedi durumlarda korunması ile ait hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri tüm bilgileriyla sınırlıtir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Bu nedenle henüz mualla bir fiyata mevla olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın sırasında müdafaa katkısızlamaz ve bu nedenle elan ceninisakıt bir fiyata sahiptir.

Yangın Çıkış Kapısı bir binada yangın durumunda insanların güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. müstacel vaziyet anlamış olurında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar panik halinde dışarıya haklı birçokarken kapıyı arkalarından kapatmayı unutacakları için bu menteşelerin sağlıklı çdüzenışması ve kapıyı anlayışsız kapatması gerekir.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli gaz lambası ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları kesif isim topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya tatil yaptığı cesim binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zaruri olarak kullanılmalıdır.

Kolaylıkla açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması veya kilitli olsa bile tenha hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde ürkü pas veya benzeri bir sistem bulunmalıdır.

Bu sebeple bina zarfında herhangi bir yangın riskine karşı kurma edilen yangın merdivenlerinde mevcut özel üretim kapılar, çatı ile dış mekanı güvenilir şekilde birbirinden ayırmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden yapılan tahliyelerde yangının emin alana intikalini önler. Henüz detaylı ele allıkındığında yangın kapısı özellikleri beyninde;

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin sırf bulunmuş olduğu kuruluşnın derunerisinden emniyetli bir şekilde kaçmasını değil, bir yangın durumunda itfaiye ekiplerinin yangına müdahale edebilmesini ve yangın merdivenlerini almaşık yangın kapısı tahlis yolları olarak kullanımını sağlamlamaktadır. 

Report this wiki page